„From Prada to Nada“

Share Button

Отново дойде време да споделя мнението си за филм, който съм гледал наскоро. Всъщност макар да пиша сега за него, „From Prada to Nada“ го гледах на практика първи от серията напоследък.  Всъщност ми беше казано, че филма не е особено стойностен. Въпреки това реших да го изгледам от любопитство. Оказа се че макар да не носи особено високи художествени и смислови качества, филма става за гледане и разпускане. Ако решите да го гледате, не се учудвайте на клишираната любовна история, от този филм повече не трябва да се очаква. Все пак има някои оригинални проблясъци, които дават малко различие във филма.

Всъщност клишираните любовни истории са две и се развиват паралелно една с друга и именно това ми допадна като цяло. Не за друго, но сценаристите и изобщо екипа зад „From Prada to Nada“ са се постарали да представят и двете истории, което не е най-лесното нещо на света 🙂 .

На мен филма ми хареса, но определено не се класира в „първите 100“ така да се каже. Идеален е за разпускане и загуба на време, така че оценката ми е: Гледайте го ако нямате нещо по-добро за вършене.

Share Button
Публикувано в Филми с етикети , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 2 = 3