„Хотел за кучета“

Share Button

Поредния филм, който изгледах днес се казва „Хотел за кучета“ („Hotel For Dogs“). Не очаквах особено много от него, но да си призная се изненадах приятно. Не че самия филм е особено добър, но като цяло лесно се следи историята и е приятно разтоварващ. Не съм сигурен какъв жанр се води, но аз бих казал че е нещо като комедия. Не че ще ви накара да се смеете с глас, но със сигурност ще ви накара да се усмихнете.

Предполагам че и сами сте се досетили по заглавието на филма, но аз все пак ще спомена за какво се разказва в „Хотел за кучета“ Да, познахте, наистина се разказва за един хотел за кучета, но не е това, което си мислите, за повече подробности препоръчвам да гледате филма, понеже е сладък, леко смислен, има някакъв поучителен ефект и като цяло е доста сладурски… а и кучетата са забавни на места.

За финал остана отново да споделя, че на мен филма ми хареса и определено има приятно разтоварващ ефект поне върху мен, затова давам следната препоръка: „Гледайте го ако се нуждаете от разтоварване без да се замисляте много“

Share Button
Публикувано в Филми с етикети , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

51 − 47 =