„Да можех“

Share Button

Днес реших че е време да представя на публиката поредната си нова творба. Ако посетите раздела „Поезия“ на сайта „Моето творчество“ ще имате възможността да се запознаете с последната публикувана от мен творба. Нейното заглавие е „Да можех“ и както се изрази една много близка моя позната стихчето си е откровено обяснение в любов.

Знам че в главите ви веднага е възникнал въпроса към коя млада дама е насочено това послание, но ще ви разочаровам като отново ще запазя тази подробност за себе си. Може би ще прозвучи грубо, но ще го кажа: Радвайте се че все пак се престрашавам изобщо да покажа самите стихчета… за мен като човек дори това е прекалено разкриване…

Ако редовно следите какво пиша тук, то вече знаете процедурата за „достъп“ до новото стихотворение. Все пак ако за първи път попадате в „MauseBlog“  ще ви успокоя: достъпа е изключително лесен, само трябва да кликнете на линка под този текст. И така пожелавам ви приятно четене и се надявам да чуя мнението ви за това как съм се справил с тази творба:

„Да можех“

Share Button
Публикувано в Моето творчество с етикети , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + 6 =