Спомени

Share Button

Днес си спомних един клип на Слави Трифонов, който снимахме преди години. Клипа е към песента „Кажи на майка си“ и е доста забавен като цяло.

Това което помня за снимките на този клип е че трябваше много рано да отидем в 133 СОУ „А. С. Пушкин“ (онова, което се намира на опашката на коня).  Добре че имам навика да пазя тефтерите си, дори да съм ги запълнил до края, та мога да кажа и точната дата на която снимахме клипа. Тя е 18 Декември 2005 година.

Предишния ден времето беше сравнително топло и аз се облякох не много дебело и сложих летните си обувки. Да ама в момента в който излязох и кракът ми затъна в 50 сантиметра сняг а и още валеше. Естествено се върнах и се преобух, след което се замъкнах към училището. Заради не много очаквания сняг всички колеги закъсняха, но това са подробности. Снимките започнаха в салона на училището (началото и края на клипа). Всеки който е виждал самото видео ще се досети че ни беше доста забавно по време на снимките.

След като заснехме нужните ни кадри в салона дойде време да се пренесем в един клуб. Не мога да си спомня името му, но за тогава беше нашумял. Намира се на една успоредна пряка на „Граф Игнатиев“. Досещате се че там снимахме останалата част от клипа. Беше доста забавно, а и „пълнещо“ погледа, предвид че около нас имаше около 30 полуголи манекенки. В самия клип не си личи толкова много, но на живо си беше доста пълно 😉

Всъщност този клип като цяло за мен като осветител не беше прекалено тежък, използвахме сравнително малко техника, а и се снимаше доста бързо. Ако правилно помня бяхме двама осветители, но може и да съм бил само аз плюс един колега за шофьор. Твърде много време е минало от тогава за да мога да си спомня повече подробности, но се надявам че и малкото, което ви разказах е било достатъчно интересно. И за финал разбира се няма как да не споделя и клипа с вас 🙂

Share Button
Публикувано в Спомени с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 88 = 94