„Две слова“

Share Button

Преди няколко дни реших да предложа на приятелите ми от Facebook ново предизвикателство (виж предишното тук), а именно възможността да решат дали до Нова година да публикувам поне по едно ново стихче в сайта „Моето творчество“ всяка седмица. Условието беше до Неделя в полунощ да се съберат 20 харесвания. След като това вече е факт е време в първия ден на новата седмица да публикувам първото ново стихче.

Новото стихче, което публикувам днес е озаглавено „Две слова„, а идеята за него ми хрумна на 11 Септември тази година. Сигурно сега си мислите че има нещо общо с 10тата годишнина от онези ужасяващи атентати в Америка. Ако е така, ще се наложи да ви разочаровам, стихчето няма нищо общо с това събитие.

Всъщност това стихче мисля че трябва да попадне в групата на голяма част от по-новите ми творби. Макар не винаги да си го признавам всички те са насочени към един определен човек и една определена част от живота ми. Знаете че не съм от хората, които ще споделят какво ги мъчи, така че по-добре не се занимавайте да питате за подробности.

Няма да ви бавя повече с излишни думи и ви предоставям възможността да прочетете последното до този момент публикувано произведение, а това по традиция става просто като кликнете на линка под този текст. Приятно четене!

„Две слова“

Share Button
Публикувано в Моето творчество с етикети , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 − = 7