Новогодишни късмети 2011

Share Button

В моето семейство традицията повелява след настъпването на новата година да се яде баница с късмети. За тазгодишната баница реших (с малко натиск от родителското тяло) да напиша аз лични си наши уникални новогодишни късмети.

Седнах аз на 29.12.2010г. и се захванах да пиша. Оказа се че необходимия брой късметчета възлиза на 36 и тъй като не ми се искаше да са просто „Пари“, „Късмет“ и така на татък взех че ги направих в рими. Повечето са и с лека доза хумор в тях, просто защото смятам че е хубаво човек и да се посмее малко.

Причината да ги напиша на 29 а да ги публикувам чак след нова година е простичкия ми егоизъм и желание точно тези късмети да ги има само в нашата баница. Тъй като смятам за следващата Нова година отново да напиша нови късмети, позволявам на всеки желаещ да ползва тези за следващата година.

До тук всичко е ясно, но сигурно се питате къде по дяволите можете да намерите тези късмети. Е отговора е простичък: Те са публикувани в сайта „Лично творчество“, а за да ги намерите по-лесно, използвайте линка под този текст.

А да, може би някои от вас ще им е интересно кои точно късмети се паднаха на мен. Ами когато се сетя обещавам да подчертая тези, които изтеглих аз. Приятно четене:

„Късмети 2011“

Share Button
Публикувано в Моето творчество с етикети , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 + 1 =