„Празници“

Share Button

Здравейте отново. Предполагам че виждайки новия пост тук се досещате че отново ще обявявам публикацията на ново произведение. Всъщност няма да сте се излъгали в тези си догадки, защото наистина ще анонсирам поредното ново стихче.

Макар заглавието „Празници“ да звучи весело не се заблуждавайте, в стихчето трудно може да се намери нещо положително като цяло. Всъщност това стихче като смисъл е много близко до едно друго мое произведение (виж го тук). Не че не ми се иска да напиша нещо весело, просто настроението и мислите, които се намират в главата ми в последно време ме тласкат все към „мрака“. Причината за това настроение е един единствен човек, който е „причинил“ появата и на други мои творби (виж ги тук, тук и тук) Знаете че не обичам да изпадам в подробности за „вътрешния“ си свят, така че се радвайте на дори и малкото по-лична информация която споделих току що с вас.

Друго интересно нещо за това стихче е че всъщност то е съвсем прясно написано, преди по-малко от час и половина бе написана първата дума от него, а ето че вече получава своята премиера.

Без повече празни приказки ви пожелавам приятно четене и не ме съдете прекалено строго… аз толкова си мога:

Празници

Share Button
Публикувано в Моето творчество с етикети , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 + 2 =