„Не искам“

Share Button

Тези дни изненадах дори и себе си. Повече от две години не ми се е случвало да имам такава „активност“ в създаването на нови произведения. Още по рядко се случва активността да се изрази и в тяхното публикуване на съответната страница.

Колкото и изненадващо да е за всички ни едва няколко дни след последното стихче в главата ми се роди ново такова, и то учудващо се роди завършено, че и със заглавието „Не искам„.  Новото произведение също си има човек, заради който е написано и този човек знае че това стихче е „нейно“. Разбира се ще ви лиша от възможността да разберете повече, заради „гадния ми навик“ да си мълча за такива неща 😉

Споменах ли че стихчето е писано в нощта между 16ти и 17ти Февруари? Предполагам не ви е трудно да се досетите колко „прясно“ е това произведение… и понеже нямам какво повече да споделя с вас за него просто ще ви предоставя възможността да го прочетете. Не се срамувайте и да оставите коментар, било то тук или под самото произведение в сайта. И така приятно четене:

Не искам

Share Button
Публикувано в Моето творчество с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

53 − 47 =