„Танц на греха“

Share Button

Отново мина известен период на „мълчание“ що се отнася до нови произведения. Този път освен доста често срещаната напоследък липса на вдъхновение има и друга причина да забавя стихчето, което ви представям сега.

Тази нова творба е малко нестандартна що се отнася до тематиката и водещия мотив.  Определено е провокативен стих и това си личи дори и от заглавието „Танц на греха„. Самото стихче е със силно еротичен характер и когато ми хрумна не мислех някога да види бял свят, защото смятам че е малко по-вулгарно от необходимото за моите разбирания.

Все пак мина малко повече от месец и по една или друга причина реших в крайна сметка да оставя на всеки сам да прецени как да „класифицира“ това мое произведение. Все пак не се плашете, тези които ме познават би трябвало да се досетят че в повечето случаи когато аз кажа че нещо е „прекалено вулгарно“ то за повечето хора в крайна сметка това твърдение е невярно и твърде силно.

Преди да ви оставя сами да прецените степента на „недопустимост“ на този стих съм длъжен да предупредя, че това произведение не е препоръчително за лица под 16 години и за хора с изострено чувство за морал и приличие.

Без повече празни приказки ви желая приятно четене и ще се радвам да споделите своето мнение, било тук или под самото стихче в сайта:

Танц на греха

Share Button
Публикувано в Моето творчество с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 4