Да ми е честито

Share Button

След дълго канене, много ровене и чакане на подходяща оферта, най-сетне и моя милост смени вече морално остарелия и останал без екран лаптоп с нещо по-модерно, за съжаление и по-скъпо 😉

Новото лаптопче всъщност е втора ръка, отново е HP, но този път вместо потребителските модели на Pavilion се спрях на WorkStation версията EliteBook. Конкретния модел е 8560w с i7 процесор с 4 физически и 8 логически ядра, има 8GB RAM и възможност да се добавят още има няма толкова 😉 Вярно че не е с SSD хард, но е 320GB SATA2, което за цената, която платих не е зле.

Има и други разни екстри, но не ми се занимава да ги изброявам в момента. Разбира се има някои и друг кусур, като например че клавиатурата му е частично шведска, но кой ти гледа тези неща 🙂 Другия проблем е с драйвърите. Уж от официалня сайт на HP дръпнах всичко необходимо, но четеца за пръстови отпечатъци все още не съм го подкарал. Също нещо не ми се получава и с вградената камера, но и за двете неща има време, а и не са ми чак толкова важни ако съм честен.

Тъй като не смятам да правя ревю на лаптопа смятам че ви е достатъчна дадената до този момент информация 😉

И отново да ми е честито и дано нямам проблеми с него в близките 10 години 😀

Share Button
Публикувано в Ежедневие, Разни с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

57 − 51 =