„Гледай напред“

Share Button

Имам удоволствието да ви представя следващото ново произведение, публикувано в сайта „Моето творчество“. Кръстил съм го „Гледай напред“ и като цяло заглавието му е достатъчно, за да разберете тематиката, смисъла и идеите, които се опитвам да внуша с него. Надявам се, че ще ви допадне.

Трябва да призная, че първоначалната идея да пиша тук „историята“ на публикуваните стихчета е напрактика невъзможна за осъществяване. Причините са няколко, но една от основните е, че рядко си позволявам да споделям пред когото и да било собствените си усещания. Разбира се голяма роля играе и факта, че голяма част от нещата, които съм писал, а и които продължавам да пиша, нямат конкретен повод за своето написване, дори често не са и насочени към конкретен човек. Поради тази причина повечето „статии“ за стиховете тук са чисто информативни за това, че съм публикувал нещо. Все пак когато има нещо интересно за казване, обещавам че ще го споделя тук.

Стига съм ви занимавал с глупости, време е да ви оставя да прочетете новото стихче и както обикновенно това може да стане просто като кликнете на линка отдолу. Преди това обаче отново ще ви напомня, че наистина ще се радвам ако споделите мнението си за стихчето било тук, било в сайта „Моето творчество“. И така Приятно четене:

„Гледай напред“

Share Button
Публикувано в Моето творчество с етикети , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 63 = 67