„Аз съм номер четири“

Share Button

Отдавна не съм си казвал мнението за някой филм. Може би една от основните причини за това е факта, че рядко гледам филми. Не че нямам време (макар че донякъде и това е вярно) просто ми липсва желание.

Все пак днес в бездействието си реших да изгледам стария, но много хубав филм с името „Почти като любов“. За него няма какво толкова да кажа, освен че е страхотен (поне според мен) във всички отношения.

Покрай този филм реших да си дръпна и друга „лента“ с участието на Аманда Пиит, и попаднах на един от многото със заглавие „2012“. За този филм няма какво да кажа, тъй като все още предстои да го гледам, но можете да очаквате „включване“

Все пак гледах още един филм през изминалия ден и той се казва „Аз съм номер четири“. Признавам си че се подведох по заглавието и очаквах забавен филм. Моя грешка си е че не прочетох нищо за него преди да го заредя в плеара и да натисна „пусни“. Всъщност не съжалявам за тази си грешка, дори напротив, защото ако бях прочел предварително надали щях да си направя труда да го изгледам, а филма не е лош. Макар да става дума за извънземни, нещата са представени по интересен (поне според мен) и различен начин. Няма да разказвам какво се случва във филма, защото не е правилно, но лично аз не съжалявам за изгубеното с него време. Разбира се има си и кусури. един от тях е доста слабата, особено на места, игра на актьорите. Стоят статични и някак си все едно не участват в събитията във филма. Освен това някой специални ефекти и по конкретно грима на „лошите извънземни“ са доста слаби. Малко дразнещо е също така и края на филма, който всъщност ясно показва че ще има поне едно, ако не и няколко продължения. Просто историята остава незавършена, а лично мен това малко ме дразни, но определено ще ме накара да гледам следващата част, а ако и там се справят добре може да ме спечелят и за последващата 😉

И все пак въпреки тези неща филма го определям като добър и занимателен Макар че не бих го гледал на кино, за домашни условия е приятен и интересен и смятам че и вие не бихте съжалявали ако му отделите малко време.

Share Button
Публикувано в Филми с етикети , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

81 − 74 =