„American High School“

Share Button

Днес след като направих една малка преорганизация на нещата си реших, че някое забавно и неангажиращо филмче би ми се отразило добре. По неясни за мен причини се спрях на „American High School“. Все пак се надявах, че този филм че е достатъчно забавен, за да не съжалявам за избора си. Оказа се че греша и то много. Филма е изключително тъп, супер слаб сценарии, никаква история, нищо смешно няма в него, супер слаба игра и изобщо цялата му идея е нелогична, накъсана и откровено тъпа.

Обикновено дори и за най-слабите филми, които съм гледал има по нещо добро, което да мога да кажа, уви този случай е изключение. За „American High School“ не може да се каже абсолютно нищо хубаво. Филма е толкова тъп, че човек дори не се сеща да го спре. Изпива ти мозъка и оставаш в една безмозъчна мъгла, от която единствения изход е края на филма.

Повече няма какво да се каже за това откровено недоразумение в кинематографията. Не знам кой дава пари за снимането на подобни тъпотии, но според мен си е хвърлил парите на вятъра! Силно ви препоръчвам да не гледате този филм, ако ще живота ви да зависи от това!

Share Button
Публикувано в Филми с етикети , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

26 − = 18