„Ще търся“

Share Button

И тази година почти изтече а това неизменно означава, че всеки един от нас му се налага да прави неща „за последен път през тази година“. Дойде време за последен път да ви зарадвам (надявам се) с ново стихче в сайта „Лично творчество„.

Стихчето се казва „Ще търся“ но ще ви разочаровам, не е толкова оптимистично, колкото звучи. Това е третото стихче от поредицата „писани в един ден“ (вижте другите две тук и тук) и е поредното насочено към жената, разбила сърцето ми. И макар да съм сигурен че тя няма да прочете нито едно от нещата, посветени на нея аз ще продължавам да ѝ ги посвещавам, макар и без да споменавам името ѝ.

Човек не може да се бори с чувствата си а лично аз конкретно с това, което изпитвам към нея не искам да се боря, така че тематиката, мрака и всички други „тъмни“ аспекти в моите творби ще продължат да са водещи в творчеството ми.

Няма да ви занимавам повече с моите глупости, оставям ви да се насладите на последното за тази година стихче. Знаете как да стигнете до него, не ми позволявайте да ви задържам 😉

„Ще търся“

Share Button
This entry was posted in Моето творчество and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *