„Благодаря“

Share Button

Днес седнах да разчиствам стари хвърчащи листчета, събрани на една купчина. Но вместо да ги изхвърля директно първо прегледах какво има на тях. Честно казано добре че го направих, защото след прегледа се оказа, че имам цели пет стихчета изоставени в тази купчина. Две от тях са от средата на 2008 година, а другите три от средата на 2009. Бързата сметка показва че едните са чакали цели три години и половина своя „шанс за изява“ а другите имат късмета да са в „изчакване“ с година по-малко.

След като пренесох стихчетата в електронен вариант и ги редактирах и озаглавих се зачудих в какъв ред да ги представя пред вас. В крайна сметка реших че най-правилно ще е да го направя по хронология, като започна с най-отдавна написаното.

И така, първото „старо“ ново стихче е писано на далечната дата 30.07.2008г. Първоначалното заглавие беше друго, далеч по-очевидно от избраното от мен „Благодаря“, но след някой малки редакции за мен това е далеч по-подходящо. Колкото до старото му заглавие мисля че ще се сетите и сами какво е след като го прочетете. Прочитането ви даде и отговор и на въпроса на кого аджеба благодаря. Умишлено тук не споменавам това, за да не разваля удоволствието от самото стихче.

Тъй като в самото стихче мисля че съм казал всичко необходимо, единственото, което ми остава сега е да ви пожелая приятно четене. Надявам се вече си знаете по какъв начин можете да достигнете стихчето, така че наистина за последно: Приятно четене:

„Благодаря“

Share Button
Публикувано в Моето творчество с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 4