„Вси Светии“

Share Button

И ето че отново дойде време да публикувам ново стихче в сайта „Лично творчество“.  Това стихче е третото по ред (вижте първото и второто) от наскоро изровените от купчината листове, мотаещи се из стаята ми.

Трябва да кажа че това стихче, започнато на далечната дата 06.06.2009г. след преоткриването си претърпя няколко промени. Едната се изразява в това че получи още няколко куплета, ей така, за да не е само от два. Другата и далеч по съществена промяна се състои в идеята и смисъла на стихчето. Кръщавайки го „Вси Светии“ стиха придобива съвсем друг смисъл.

Сигурен съм че първоначалния замисъл беше силно свързан с любимата ми тематика, но след изравянето и прочитането на думите в главата ми нещата се подредиха по такъв начин, че това което се получи на края е с коренно различно послание. Макар и представящо мрачна картина стихчето поне аз както го виждам не е мрачно, по-скоро е поглед към известния празник от малко по-различна гледна точка 🙂

Май доста повече от необходимото се отплеснах да се обяснявам, Надявам се да съм успял да предам основните моменти в появата на „Вси Светии“. Ако не съм питайте, ще се постарая да обясня по-добре (ако ми е възможно де). А сега не ми остава нищо друго освен да ви оставя да се насладите на творбата ми (линка отдолу, сещате се, нали) като ви пожелая приятно четене:

„Вси Светии“

Share Button
Публикувано в Моето творчество с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 18 = 27