„Моля ви“

Share Button

Трябва да призная, че доста време мина от последното ново произведение което представих тук. Дали заради липсата на муза, дали заради по-запълнения ми работен график напоследък не е от голямо значение, факт е че това може би е най-дългия ми период без да съм написал нещо ново. Но ето че вчера по незнайни за мен причини се роди едно ново стихче, което сега си представям.

Новото стихче, носещо името „Моля ви“ се роди доста спонтанно вчера вечерта. Може би една от причините е че прочетох няколко много добри стихотворения из Facebook и това по някакъв начин настрои мозъчните ми вълни на правилната честота. За разлика от последните няколко стихчета, това няма конкретен човек, към който да е насочено  и може да се приеме като обръщение към света като цяло или не чак до там 😉

Мисля че повече думи са излишни, самото произведение според мен достатъчно добре говори само за себе си, така че спирам да пиша и ви предоставям възможността да прочетете самото стихче. Разбира се ще се радвам да чуя Вашите отзиви за него както тук, така и под самото стихче в страничката ми. Приятно четене:

„Моля ви“

Share Button
Публикувано в Моето творчество с етикети , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

54 − 46 =