„Помня!“

Share Button

След поредния „празен“ период що се отнася до публикуването на нови произведения в сайта „Моето творчество“ най-сетне дойде време да публикувам още едно ново произведение. Отново творбата попада в раздела „Поезия„, което предполагам не е голяма изненада за редовните читатели.

Името което избрах за стихчето е „Помня!“ и въпреки че първата идея за него ми хрумна края на миналата година, окончателния си вид придоби едва вчера. Ще си призная без бой, че и тази творба е в жанр „Любовна лирика“, но за тези, които по един или друг начин са запознати с нещата, които съм писал до сега, надали са особено изненадани от този факт.

Точна причина за написването на това стихче не бих могъл да кажа че има, но все пак има своя „адресат“ към който е насочено. Отново за следящите така нареченото ми творчество, и най-вече за тези които ме познават, няма да е трудно да се досетят към кое лице е насочено стихчето, но аз няма да споделя тази информация. Знам че криейки това може би отслабвам въздействието на творбата, но за мен личното ми пространство винаги ще остане по-важно от всичко друго.

Преди да ви оставя да видите самото произведение, бих искал да кажа, че ще се радвам да чуя мнението ви за стихчето било тук или под самата творба в сайта. Спирам с излишните думи и ви пожелавам приятно четене:

Помня!

Share Button
Публикувано в Моето творчество с етикети , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 1 = 10