„Дилема“

Share Button

Ето че само седмица, след като публикувах стихчето „Помня!“ вече имам още едно произведение, което да споделя с вас. Всъщност новата творба беше готова още преди публикуването на „Помня!“ но реших да не ви „заливам“ с две стихчета едновременно.

И така, новото произведение носи името „Дилема“ и е поредното „завръщане“ към любимата ми мрачна тематика.  А иначе стихчето е съвсем прясно писано (поне по моите стандарти) и неговата „рождена“ дата е 06.02.2015г. и погледнато реално е първото написано и публикувано през тази година.

Ако се питате какво ме е вдъхновило да напиша тази своя творба, ще ви разочаровам: отговор няма да получите. Причината не е в липсата на „муза“ а в това че аз не желая да споделям тези свои вътрешни усещания с широката аудитория. Мисля че това не би трябвало да ви изненадва, особено ако сте попадали и друг път в този блог.

Въпреки моята потайност, ще се радвам ако вие бъдете по-открити и дадете своето мнение, било тук, било с коментар под самото произведение. С това спирам да ви отнемам от времето и ви предоставям възможността да прочетете и самото стихче:

Дилема

Share Button
Публикувано в Моето творчество с етикети , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + 4 =