„Буден“ – Всяко зло за добро…

Share Button

Какво е необходимо за да пусна ново стихче в онзи моя сайт? Просто е нужно да остана без работещ компютър в нас. Като ти се наложи не само да си извън мрежата, ами на практика извън почти всичко дигитално, започваш да си намираш занимания.

Е едно от тях беше да поразтребя разните хвърчащи листчета из масата. На някои от тях имаше нахвърляни няколко четиристишия, хрумнали в полусън, но все пак записани преди да отлетят. Понеже нямам работещ компютър ги преписах на ръка и съответно ги поправих тук-там. Няколко от четиристишията бързо и лесно се събраха в едно цяло, което в последствие се допълни с още няколко реда и така се роди днешното стихче.

Споменавал съм не веднъж, че от към избор на имена доста често имам сериозни проблеми. В първоначалното оформяне на стихчето така и не можех а се сетя за подходящо име, но когато стихчето се оформи почти изцяло заглавието си дойде само. Всъщност „Буден“ освен към съдържанието на стиха е леко подсещане и към ситуацията, в която се е родила идеята за този стих.

Макар да продължавам да съм без работещ компютър у дома, все пак намерих начин да ви представя това стихче, затова без повече приказки ви пожелавам приятно четене:

Буден

Share Button
Публикувано в Моето творчество с етикети , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 27 = 36