Няколко думи за „Съвременна любов“

Share Button

Може би малко учудващо днес, едва няколко дни след предишната публикация в „Моето творчество“, добавих още едно ново произведение. Може да приемете това като жалък опит за някакво постоянство в това направление. Дали ще имам успех само времето ще покаже.

Колкото до новата творба, то трябва да кажа, че малко се различава от това, което първоначално показах на избран брой хора (толкова избран, че май трудно стигат бройката две  😉 ), но това е така, защото още с написването на „версия едно“ бях наясно, че края трябва да бъде променен. След като това стана факт оставаше само да се преборя със себе си и най-вече мързела и нерешителността си, за да може това произведение да види бял свят.

Макар да е с хумористичен вид, трябва да си призная, че това стихче май доста точно описва „състоянието на нещата“. И все пак целта му е да ви „причини“ повече усмивки, а не толкова много теми за размисъл, така че не подхождайте прекалено сериозно към него 😉

Без повече приказки и обяснения, както и с пожелание за приятно четене, представям на вашето внимание новата творба в „Моето творчество“:

„Съвременна любов“

Share Button
Публикувано в Моето творчество с етикети , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 + = 9