За „Промяна“

Share Button

Предполагам сте забелязали, че все по-рядко се появяват нови произведения в сайта ми „Моето творчество„. Причини за това има много, кои много лични, други не чак до там, но не това е причината да пиша днес тук.

Повод за днешния ми пост е новото стихче със заглавие „Промяна„, което ми хрумна в малките начални часове на днешния ден. Всъщност за малко това произведение да не се появи изобщо на бял свят, но въпреки, че вече си бях легнал, нещо в мен ме накара да стана и да запиша няколкото думи, които ми хрумнаха в просъница. От няколко думи станаха няколко реда, а от там нещата бързо се развиха до завършване на стихчето.

Трябва да призная, че това стихче не е „най-добрия представител на моето творчество“. Има не един или два кусура, които ми се иска да мога да оправя, но за момента способностите ми са такива.

Със сигурност има какво още да кажа за „Промяна„, но винаги съм смятал, че най-добре се представя едно произведение чрез самото него, а не чрез анализи и истории, затова ще спирам със „словоизлиянията“ си и ви пожелавам приятно четене:

Промяна

Share Button
Публикувано в Моето творчество с етикети , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

23 − = 18