„Limitless“

Share Button

Още един филм мина днес пред моя поглед. За разлика от предишния, този определено е разочароващ. „Limitless“ или на български „Високо напрежение“ (защо така са го превели не мога да ви кажа) проследява историята на писател, който от тотално блокирал и неефективен индивид се превръща във финансова акула, печелеща милиони долари за отрицателно време и всичко това се дължи на едно хапче, което увеличава процента от капацитета на мозъка си. Филма откровено е тъп, развитието на историята е бавно и скучно, да не говорим и че е частично нелогично. На места има абсолютно безсмислени кадри, които са сложени просто за да докарат филма до желаното времетраене.Макар актьорите да се представят на ниво, всичко останало във филма е или изнервящо бавно, или откровено скучно.

Лично аз бих ви препоръчал да не си губите времето с „Високо напрежение“, но ако все пак решите да го гледате ви препоръчвам да се заредите с повечко търпение, защото ако не го направите ще спрете филма още някъде към 30тата минута (аз едвам устоях да не го направя).

От казаното горе предполагам се досещате, че оценката на този филм че е ниска. Все пак няма да го сложа в графата „безнадеждно тъпи“, но е само едно ниво нагоре и ще го класифицирам като „труден за гледане, не си струва“.

Share Button
Публикувано в Филми с етикети , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

30 + = 31