Как да разкараш гаджето за 10 дни (How to lose a guy in 10 days)

Share Button

Почти винаги, когато има първи и втори филм при мен следва и трети. И тази вечер не е изключение и ето че се спрях отново на нещо от близкото минало. Доста често ми се е случвало да чуя от тук-от там за филма „Как да разкараш гаджето за 10 дни“ („How to lose a guy in 10 days“ в IMDB) и рядко отзивите са били с отрицателна насоченост. Тъй като настроението ми беше подходящо за романтични комедии, а и вече бях започнал с този жанр, нямаше как и третото заглавие да не е в същата категория.

Мога да кажа че от трите филма до сега „Как да разкараш гаджето за 10 дни“ най-много ми допадна. Причината може би е в главната героиня, която на визия никак не е зле 😉 То вероятно и главния герой не е зле, ама аз от мъже не разбирам ;).

Разбира се и тук клишето е неизбежно. Въпреки това, минавайки през всички номера, които тя му прави, начина по който той се мъчи да преглътне… абе хубав е филма, идеята е добра, има доста забавни моменти, даже на места са си откровено смешни. Актьорите са на добро ниво, няма излишен пълнеж и филмчето зарежда с добро настроение дори и в 2-3 през ноща в тъмна и празна стая 😉

Режисиора и техническия екип са се справили добре, сценария е доста оригинален за жанра и цялата история е развита доста добре. Разбира се това си е романтична комедия и просто няма как човек да я класифицира като „уникален филм“ (изключение за това е само „Наистина любов“).

Лично на мен филма ми хареса много. Определено не съжалявам за избора си и признавам че скептицизма ми към това заглавие е бил неправилен. Препоръчвам ви да хващате гаджето, да го заведете у дома, да се гушнете и да се насладите на филма. Няма да съжалявате!

Share Button
Публикувано в Филми с етикети , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 + 1 =